20130331

bilik selerak 101

*inspirasi izni nurain sebab kata penulisan melayu ak dah hancur kah3

1) katil tgh kat tgh2 bilik.2) cawan gelas kopi tgh atas meja tak cuci lagi3) baju2 tgh dalam bakul tak lipat lagimalas nya oiii, maklumlah tgh cuti mid sem dkt sini. Sebelum tu bagi salam dulu dkt semua, Assalamualaikum dah lama gua x update blog. kalau dah berhabuk tu dah bersawang dah labah2 duk kat kiri kanan atas bawah.

 
Momba Fest 2013

 Alhamdulillah takat ni okay lagi second year aku dekat ausie ni masih bole handle urus. (Melbourne is treating me well)


Takde apa yang baru masih sama je. Tapi itu lah kalau korang tgk semua dah besar dah ada peranan masing2. Otak pun dah boleh pikir mana baik buruk. Orang kata dah matang. 
Kalau sebelum ni orang kata its all about survival so tahun vision aku ialah nak tambah pengalama. Alhamdulillah tahun nie aku diberi amanah untuk memegang kelab MSA sini. Banyak benda nak belaja banyak benda untuk tambah penglaman. Rasa nya ni macam perlu lah bila aku nk melangkah alam profesional nnti. 

No comments:

Post a Comment

Followers