20121120

end of first year degree

The untold story : I dont mind spending everyday, out on your corner in the pouring rain, look for the girl with the broken smile, ask her if she want to stay awhile


   Menunggu masa 10 minit terakhir selesai menjawab kertas electronic sebelum keluar dewan. Jujur nya dah 30 minit lepas aku habis menjawab kertas tu, boleh saja kalau nak keluar awal tapi diri terasa nak duduk sehingga masa tamat. 19 November jam 11.40 pagi waktu Australia. 10 minit terakhir digunakan untuk memikirkan apa yang perlu ak buat lepas selesai saja menghantar kertas jawapan bersama beberapa helai kertas soalan kuning.

   "Okay for ele1cct candidates, u have 5 minutes left" kedengaran je ayat tu terus fikiran ak lari jauh ke Brighton. Baru2 ni jinnyboy tv syarikat production malaysian buat rekoding cerita unfolded dekar sana. #eh haha..

    Selesai saja menghantar, Kim kim seorang budak Korea tegur aku "hey how was the question mate?" "Think its okay since its quite similat to 2011 right" Keluar saja dari dewan kelihatan Nghia, Muhamad, Sam, Michael, Haygie, Tash, Linus dan beberapa rakan sekelas ku yang lain semua dengan nada gembira "end of a semester! See u guys next semester"

    So guys lets heaf to Brighton Beach play some beach soccer and enjoy the nice summer weather!
DW
 Brighton Beach
kami datang nak raya
 With the La trobe students all finiah their exam! Woohoo!!
 'Friends' new sitcom

 No worries mate
 Enjoyin me day in summer sun! Strees free

Goin back home in a few days. Somehow knew im gonna miss melbourne.

No comments:

Post a Comment

Followers