20120620

macchiato lover

The untold story : im a B+ blood. baru dapat kad blood donor hari nie. 

yes, France kalah pagi tadi dengan Sweden 2-0.
dalam musim finals campur dengan Euro nih, nasihat dari penaja, pandai-pandai lah korang membalancekan diri dengan jadual waktu korang.
Mana yang terlepas match pagi tu biar je terlepas asalkan korang dah prepare for mana lagi penting.
Always remind "Which is more important"
Jangan dah tahu esok ada paper pukul 8 pagi, gatal pergi tengok match sampai 6 pagi tak tido malam tu.
Rehat yang penting tu penting sebab esok konfem kau kena perah otak lagi.
fuh..fuh.. ambik masa beberapa minit rehat jap.

Okay, minggu lepas aku baru lepas beli barang dari Ebay. (shit tak puas hati sebab kene charge extra 10dolar)

parcel dah sampai - Fisheye Lens + Macro Lens

Try sample satu dua jap. Sebenarnya aku beli lens nie nak try nanti 26/6 nie gerak Brisbane. So tunggu gamba-gamba dari sana.




 Short Macchiato, Mecca Bah, New Quay Prom, Docklands. Kanan - Zharif, try bukak cerita kapal terbang apa je dengan dia. Sumpah dari A-Z dia ceria pasal Qantas or Malaysia Airline, etc, jenis apa, flight apa, seat interior macam mana, flight dari mana ke mana, jenis enjin, transit apa, flight biasa pukul brape. Aviation craze - well thats a good thing though. 


A view of the City from Docklands

 Etihad Stadium front door



 Bila dah tension study, indomee pun jadi.. haha.. Haygie on left. Sumpah aku ingat orang Jepun at first time. Oh yeah, hes Australian btw.




Ignore these three pic. Rasa nak mencapab sket masuk gamba. Kemenda Michael tengah buat -.- do ignore that guy. kahkah.. layan je..

Rambut aku dah panjang dah, planning nak biasa panjang lagi this winter, baru rasa ohsemm macam Noel ke Liam Oasis, rocker sket. Nyanyi nak ala-ala One direction sket. masuk the Voice confem menang. 

anyway heres an update for a while, back to the books. Last paper Jumaat nie, do wish me good luck and also all the best kepada semua yang tengah struggle bersama. InsyaAllah. Jom strieve for the best. Cheers mate!

p/s : hey I dont bite. still a bit nice. kahkah...

No comments:

Post a Comment

Followers