20110716

laser tag warfare

the untold story : cousin dapat follow walaupun plan last minute.

get your ammo ready guys.
bring your A-game.
tonight, we are going to war!

ayat-ayat kalau korang tengok cerita perang lah. tapi smalam first time meneroka pergi I-city men laser tag.
slalu tengok cite How I Met Your Mother ada la Barney Stinson men game nih.
well guess what, we are alredy Awesome. Laser tag nie kira macam paintball cuma guna laser and tak sakit.

 
 left to right : warzone, bag pack&gun
RULES :
1.  nampak yang glowing tu, itu points to target :
belah depan bagpack - 50points
belah belakang - 100points (nie slalu kene lindung blakang)
gun - 50 points
2. masa korg pegang gun tu, dia kene pegang both hands, kalau tak, gun takkan menyala and korang tak boleh shoot. kira macam takde ammo lah.
3. HP pulak. korang akan men sampai korang kene shoot habis HP. camne nak tahu, nanti bila sorang tu dah mati. Gun akan vibrate dan backpack akan menyala warna putih terang mcm signal youre dead. korang akan ada masa 4 saat sebelum direvive balik dan boleh sambung men game
4. everyone contribute to the team. individual score dan markah overall akan dikira at the end of game.
5. masa setiap game adalah 10 minit. tapi serius penat rasa macam men lama berlari-lari sembunyi cari musuh.
6. no aggresiveness. ada marshall akan tengok dalam match. dan anda akan ditendang keluar kalau tak ikut rule.
*do not wear white shirt. dalam memang glowing nampak obivious habis

 dog tag included (alias nama) 
dalam bilik briefing. rules dan regulation termasuk team dibahagikan
one for the family armen. Green Team

No comments:

Post a Comment

Followers