20110626

terbang dah pang

the untold story :  lepak GMI after balik dari KLIA sebab ktm dah tutup

""Our paths may change as life goes along, but the bond between friends remains ever strong"

semalam menghantar sorang budak kelas fly ke Russia.
terbang dah pang.. hahaha... Naif Helmi good luck study kat sana



dua tahun kita bersama. dulu teammate men ragbi, menang kelas paling kotor masa Form 4 sampai lah kene marah ngan cikgu Sal trus menang anugerah kelas bersih dan ceria masa Form 5, tukang cover kau tidur masa kelas BI (demam kan pang? hahaha) , ohh cover aku baca suratkhabar time cikgu mengajar, memang sik dok kene target je ngan cikgu aku nih -.-(hihihihi), time si Bon tidur tak kantoi lak, bawak makanan kat klass time lapa (timing slalu tepat), semua lah masalah gelak tawa ajar aku, banyak nak cite. hahaha.. what can u say, duk asrama pegi memana jumpa muka sama jgk, we live under one hood-SASER ;)

sekarang, sorang dah kat mesir, yang nie dah antar ke russia, pasnie dua ekor budak kelas nie nak ke German insyallah, yang ada kat KMB, KMS, KTT, Taylors, Intech, dll (bakal menyusul) 
haish sorang-sorang nak pergi meninggal kan bumi Malaysia tak lama lagi. Good Luck putera-putera harapan anywhere ure anythin udoin =)

3 comments:

  1. Perghh kawan-kawan kau semua hebat lah ke oversea sana sini :)

    ReplyDelete
  2. aku malu nak ckp..tp aku sayang korang :')
    jaga diri baik2 masing2...jgn lupa kitaorang dekat malaysia ni...insyaAllah satu hari nnti kita akan jumpa balik :')

    ReplyDelete
  3. tira - alhamdulillah semua ada rezki memasing

    bayang - xdpt pergi kau leh lari laju gie sana! haha

    ReplyDelete

Followers