20110611

tak perlu lah kita begitu

hai awek dulu tengok masa tengah dengan die.
bukan kemain, sumer post nak ada lovelove..
kalau kat status tu bolehboleh je nak letak nama die.
makan apa, minum apa, entahentah pergi tandas pun cakap kan?
hahaha..
sekarang dah abis fuhh.. macam dah tak kenal buat macam musuh..
bukan nak jealous bukan nak kutuk.
aku sebenarnya tak kisah kalau diorang nak buat apa ke, keluar skali ke makan skali ke,
tapi kat sinie just nak menegur, tak salah kalau kita cinta kat seseorang insan .
orang kata makan tak kenyang mandi tak basah.
tapi jangan lah jadi terlalu obses over that guy.
sebenarnya kan bagus kalau kita cinta kat Ilahi lebih dari segala nya, lagi menjamin dunia akhirat. :)

if u know who u are. yes aizatuddin aniq tgh kutuk kau nie. hahaha.. 
jahat gile la kau aniq. pergi mintak maaf. okay saya minta maaf ikhlas, tapi jujur nak cakap, aku kalau tak suka memang cakap terus terang je. kau kenal aku kan, tak jahat mana pun. (ceit, orang baik tak cakap dia baik duhh)
orang buat jahat pun aku tak simpan. buat apa nak berdendam, tak guna.no hard feelings aite.
miss that malaysian scarf, bila nak tengok game lagi..

No comments:

Post a Comment

Followers