20110608

kalau nak semua boleh


bersyukur lah dengan apa yang anda ada,
ada orang yang takde apa-apa pun boleh melakar hidup dorang.

Damn sad story
*jangan nangis tengok video nih ;)
Sung-bong Choi peserta Korea Got Talent ditinggalkan di rumah anak yatim ketika berusia 3 tahun dan melarikan diri selepas dipukul.
Beliau kemudian menjadi anak jalanan dan bergelandangan tidur ditandas dan bawah tangga.
Hidup seorang diri semasa hanya berumur 5 tahun.
Hakim dan penonton pun menangis tengok persembahan die.
dengar kisah hidup die pun dah boleh buat korang sedih.
bersyukur lah dengan apa yang korang ada.
#manly tears

*tutup lagu kat bawah tu. tengok video nih. 

1 comment:

  1. kotela niq buat aku tacing,sial.

    sedeh banggang

    ReplyDelete

Followers