20110531

udah udah tu

tangan aku pagi nie tak tau asal asik nak hit butang replay je.
kalau ada play count rasa dah 300 lebih kali dah tekan.
sebab dah lama tak tengok cerita boys over flowers kot
tak tau dari tadi tengah shufle lagu, tetiba lagu SS501 nie terpasang.
dari tadi asik ulang lagu tu je..
macam terasa je 'Because Im Stupid'.
apa? ingat mamat tak leh men bunga ke?
;)


No comments:

Post a Comment

Followers