20110315

19 and above

selamat hari jadi nurul hidayah. .
post nie aku create specially tuk orang gaji kesayangan!
nampak gaya nye kau tua setahun dulu lah daripada bos kau. haha..
jeng-jeng..inilah dia..(limited edition : camera aku pya first roll)

well, here goes all my thank you list :

1. kaki wayang bersama selalu. tak ingat berapa banyak cerita dah kita tengok sekali. Tapi yang paling aku ingat  aku ngan kau kira berapa banyak kissing scene dalam cerita going the distance. bapak lucah weyh.. haha.. tapi apa kita kisah, pastu bebudak len yang dengar apa yang kitorang kira sumer gelak-gelak.. biler kita nak kira scene bunuh diri pulak..

2. kau ngan ady lah orang pertama yang aku tunjukkan lomo pertama aku. Time tu kau dengar je lah buat cam ambil kisah aku mengarut pasal film, exposure, iso, bulb, shutter.. terima kasih sebab memberi telinga.

3.ais kepal pertama aku kat kampung baru. walaupun dalam hujan kau tunggu aku lama gila. sori sangat, habis asasi nie rasa nak makan ais kepal lah pulak!!

3.nie cam harapan untuk kamu. jangan lah give-up on love walau pun kau kadang-kadang cerita kat aku kenapa lelaki macam kejap nak pastu bila dah dapat, macam tak jaga perempuan dia.mungkin belum masanya nya lagi. sebab satu hari nanti kau akan jumpa  'the right one', percaya lah, love is such a wonderful thing to happen in your life babe.

4.in anything u do. selamat berjaya and all the best! satu hari nanti, aku akan cari kau suruh butik kau jahit baju pengantin aku. cewahh.. hai aniq, sumer nak diskaun.. ;)


nota kaki: button -N-

1 comment:

Followers