20110219

makin gemuk dan berisi.. boo hoo

okay aku nak tacing la ngan tajuk post aku nih.
apa korang ingat aku gemok sangat ke??
minta maaf niat aku tak bermaksud nak menganiayai semua pihak yang tak terlibat
waa... aku mr. slim fit kot!! hahaha..
okay tu bapak menipu..
nak cakap kat korang dulu masa aku skolah rendah dulu memang aku gemuk ohh.
bukan gemuk dan besar dan tinggi, tapi gemuk dan pendek dan chubby!!
kalau jumpa budak sekolah rendah confirm diorang terkejut tengok aku sekarang.

tipu la kalau aku cakap aku keluar-keluar da gemuk!! 
nie la anak merdeka!!
tak nampak sangat la. tapi tak silap masa baru berapa tahun. kiri skali..

 haa.. ambik kau chubby kot 
part-part masa maen bola sekolah rendah guna tutup botol blakang kelas pastu men keja-keja ngan pengawas kat blakang (tu la nget kt sbelah);
nie time kat Saser masa jadi waiter. tengok perubahan zaman kekurusan. hahaha... 

zaman-zaman kegebuan sekarang dekat UITM puncak alam.. (saya tidak gemok) tidakkkk...




dulu aku pernah menjadi golongan yang *****.
soo aku paham perasaan diorang.
ceh ayat nak bajet jer.
okay-okay pasnie aku nak start jogging nak kurus balik lah.dulu aktif men ragbi sports sumer, mana tahu dapat anugerah full colour macam kat sekolah dulu, macam la ada lagi kan,, time sekolah dulu selalu jugak aku turun jadi referee budak-budak Form 4 men ragbi. Wah, aku lupa aku ada ilmu jadi referee ragbi lagi :)
 nanti korang tengok la kalau aku kurus masuk wwe under-weight.. Rey mysterio pun tak lepas nak buat 619 sebab aku kecik sangat. okay tu tipu sangat..

2 comments:

Followers