20110202

apa dah jadi?

isu pergolakan kat mesir sekarang nie makin heboh dok diperkatakan
kat mana-mana je, tv, internet, suratkhabar,
sumer nyer sebab nak kerajaan sekarang nie yang ada kat atas dibubarkan,
dalam pada tengah ada riot kat sana,
ada jugak membe2 aku tgh dok blaja kat mesir,
hai camne la korang kat sana, harap tak ada la masuk berita, dibunuh dirogol ditangkap..
Aku di sini mendoakan keselamatan korang di sana agar selamat belajar.
Ye lah, korang untung beb sebab group yang awal dapat fly oversea..

*tapi kalau Ampangan kene aku tak heran lah. sebab die memang minat tembak2 nie dari sekolah.. haha..
gurau2.. 

No comments:

Post a Comment

Followers