20100906

stranded on an island

Shutter Island

maybe aku patot stat blogging on my favourite hobby..
ye la ader mende gak nak isi blog yg habuk nih.
okay, komen aku on cite shutter island.. hmm, storyline die agak creative..
dapat nampak la camne sorang bekas marshal yang duk tak nak mengaku die gila, gunakan nama Edward Daniels walau pon nama sebenar Andrew Laeddis..
sebab ape, sebab Andrew nie buat kesalahan besa gie bunoh isteri die yang hot.
sumpah weyh..hot ohh isteri die. kalau aku, tak sanggup aku bunuh. lagi gigit ade la.. hahaha..

at the end.. cite nie memang ader twist sebab nampak yang Shutter Island yang disangka kan ader tempat cam Nazi Camp tu (holocaust).. sebenarnya memang tempat tuk orang gile..
kalau korang nak cari.. cuba try Tanjung Rambutan time rambut korang da botak cam Albert siEinstein.
ohh.. cite nie xde ending coz Daniels nie memang da betul2 psycho tahap xleh usik daa... die jadi gila balik walaupon da nak kene antar balik Mainland.. dok la kaw kat Island tuh ngan Chucky bayangan kaw tuh!

No comments:

Post a Comment

Followers