20100802

dunia basah dan karaoke jamban

mangsa2 kekejaman zionis

AKHIRNYA!!! mtv-world stage tiba kat Malaysia...
tiket sekeping yang berarga 200 ringgit malaysia x dapat den nak beli nyer
walau camne pon, budak-budak puncak alam yang berakal nie ader idea len..
hehe.. mari ke Wet World Shah Alam tgk MTV World stage gak!!
mesti korang ingat nie tempat budak kecik kan..
well, guess what :
1) Tokio Hotel, Katy Perry dan Justin Bieber turun Wet World
2) bebudak pompuan puncak alam pun ader yang datang ;)
3) kali terakhir aku datang mase aku darjah lima
4) tambang transport lagi murah dari gerak Sunway
5)Wonder Girls mara kat kitorang
6)dapat rasa nachos mexican
 korang mesti takkan caya kan?? hahaha.. nak taw lebih lanjut baca post nieh..

di pintu masuk MTV World Stage

kat pintu masuk nie procedure die sama je kalau korang pena pergi la.
entrance die ikut tinggi korang.. katakan la korang pendek dapat la mura sket kalau tinggi mahal sket..
time nie la function kalau korang tak cukup bulan
tapi RM10 pun da kire murah!

lepas da siap nak tuka baju pe sume ape lagi.. kitorang pon terjun la ke dalam kolam..
yeahhh!!! bebudak kat sane sume pelik tengok kitorang cam da lama x mandi..
mesti dalam kepala kotak dorang fikir.. kang bile aku besa jadi camne ke??
or kalau mak bapak ader.. bebudak nie x cukup kasih sayang ker??
da lama aku tak rasa diri aku begitu..
tapi kisah ape.. aku da beli tiket kot..
cam lepas mcD shah alam da kitorang conquer masa World Cup..
this time it's Wet World!!!

hahaha... oh lepas tu kitorang men ader satu game cam leh climb and kene imbang badan atas bendalah tu..
aku pon tak pasti pe nama bende tu tapi pe yang membanggakan sebab aku berjaya
buat monkey rope kat dalam air tuh!!
tempat tu da memang kitorang punye la.. sebab biler ade budak len nak men je.
kitorang saje goyang2 kan tali bagi bebudak tu jatuh..
baek sungguh abang2 nih kan?? tensen bebudak sekolahan yang len trus blah..
balik skolah la korang!! abiskan UPSR..
tapi time nie la yang si Nabal ngan Laimi prasan ader student Puncak Alam
diorang kate satu lecture ngan dorang tapi pompuan tu tak mandi la
aisehh.. pe la, bayar 10 kalau takat nak duk tepi bek tak yah masuk la..
sek baek kau cute :)

da dok bebudak yang len men tali tu. aku pon gie la ronda ambik angin..
tak disangka aku jumpa budak pompuan sian tengok die sengsorang..
bukan ape.. tengok cam tak sanggup jer.
haha... datang ngan family pastu kene jaga adik kecik lagi..
tengok muka pun taw.. tak ikhlas..
ingat nak gie teman tapi takpela..
have fun ya!!!


ohhh... pastu World Stage pun bermula la...
aku tak prasan awal-awal tapi Shidee cakap kat aku
Cuba dengar.. lagu Katy Perry kan tu??
yelarh.. waaaahhh.. katy perry ader kat sinie..
sebenarnye tu bunyi radio ader orang pasang katy situ..
haha.. terkejut kitorang sebab next song dalam list lagu Tokio Hotel..
pastu lagu Justin Bieber... tergelak besa... camne la budak tu leh ader kat Malaysia lak..
hahaha,,, yang penting kitorang dapat jimat 100+ still dengar lagu2 artis yang same..
antoo-girl pun ader gak.. mase kitorang nak nek satu cam coaster tu..
saje tanye budak kecik nih..
dik ape name??
.......hantu.. 
ape?? name adik antoo..
hahaha.. pastu bile nampak kat kolam je.. saje kitorang jerit antoo
budak kecik tu pun fed-up dengan group kitorng
hahaha... xpe2.. awak masih kecil nanti da besar taw la idup camne..
DDD

wakaka... sori la gamba renang tak leh post.. terlalu sexy!! XD

Nachos!! Nachos!! Botak dah Botak..


tu sum it all.. what a day!! berjaya jimat and still have much fun..


No comments:

Post a Comment

Followers