20100714

laindarilaen

How to train your dragon..
movie-addictness aku dah kembali menghantui aku balik
baru je pas tengok cite nih.. memang bermakna nyer cite tuh nyer message..
kadang2 bein different itu bagos sebab itu yang buat kau menjadi interesting
mr. perfect memang tak boleh hidup kat dalam dunia nih. kalau semua yang kau buat perfect then mane manusia nyer kau??
len orang len ragam, kalau sama, ape yang best nyer hidup nih..

cam dalam cite shrek tuh.. jap2..
rutin kau ulang banyak kali. boring kot kalau camtuh.
kan ke ending cite fairy-tale mesti happily ever after..
soo kalau idup kau takde cabaran mesti kau takkan rasa kehidupan sebenar..
cam kau copy-paste cite idup kau lah.
bangun, mandi, makan, kelas, makan lagi, kelas, tidor..
bangun, mandi, makan, kelas, makan lagi, kelas, tidor..
kalau hari-hari camtu bole mati kebosanan larh
ape-ape pon, aku x expect a fairytale ending to happen dalam idup nih.
walaupon kau da berpunya..
p/s: love watching you :) u are cute by the way!

No comments:

Post a Comment

Followers