20100707

bila ayam taw minum

tambah tolak tambah tolak. da nak dkt dua bulan da aku duk kat puncak alam nih.
ikhlas dari aty ku cakap. aku da terlebih selesa kat sini.
da memang macam rumah aku dah. silap cuma bapak takde nak marah pastu mak xde nak masak ..
haha.. macam x biasa pulak an.  Ohh.. tadi mak aku datang bawak bekal dar i rumah.
Masakan ibu= terbaik :D

tapi kalau ikt hati aku dah rasa len macam kat sini.
bukan lain ape nyer, cuma stail blaja betul2 len..
ye lah dulu kat asrama memang sistematik jer. tp kat sni cam cipan jer kene wat sendiri..
(ohh aku jarang carut yer??)
klau x blaja memang malang la nasib..
dalam lecture tido, masa tutor menmaen.
memang org cakap kene culture shock abis la aku nih.
silap x stat gie kelab minum arak jadah sumer jer.
bila pikir balik betul ke jurusan kejuruteraan nie sesuai tuk aku..
ari nie aku buat pengakuan yg physic tu susa tuk dipaham
oleh tu aku cam da ak stat give up jer.. is engineering really my course??
I'm stat to questioning myself.. hmm.. :??

yes rakan2.. aku minat fizik tapi still cam x phm konsep..
nak gelak pon ader rasa kalau igt result fizik aku time spm.
camne leh dapat A+ pulak adoi!!!
hahaha.. masa form 4 akhir taun aku fail kot fizik
thanx to bona and Puan Rusni.
ohh.. still strugling nak wat fizik skang nih.
arituh test kertas blakang aku tinggalkan kosong jer.
errrr... x nak salahkan sesape tapi slak aku gak, x nak blaja tul2.
Remembered someting, I'm not a fast learner by the way, takes time..
so sape yg nak ajar aku kene saba la sket.. cam masa kite nak wat add maths form 4 awal taun..
 
ohh I try to be myself yes guys.. sukati aku la ye nak lepak ngan sesaepe
don't question aku nk lepak ngan sape, lantak la kau hebat ke ape..
aku ader kepala kotak aku sendiri ye..
maaf la klau kau terasa ke ape, tapi kalau ko ckp aku x nak layan korang sukati kau lah.
kau ingat senang ke nak puaskan ati sume orang hah??
soo next time u see me. I stand stood and believe in myself cause i am who i am.
It's not egoism or selfishness but Aniq is Aniq..
he is proud of who he is.. kalau kau x suka pe aku kisah??
I'm not changing characters just to please u okay,,
I'm just happy being myself. Soo kalau aku x lepak ngan korang ke x ikut korang jalan skali ke
x bermaksud aku x suka korang, tapi aku ader kepala hotak nak pikir sendiri.

See guys, I have trued to be nice but can u juz fucking stop questioning e??

skang ni da nak kul 11.30, tgh tunggu detik beberapa minit je sebelum ke bilik ajim kelip..
nak celebrate birthday Nget.. (thanks to FaceBook)
klau x sape nak remind kita an. ohh~
 
pukul 4 pagi nanti mangsa nyer si Ikhsan lak.. budak house mate aku..
Happy Birthday guys!! when my times come, I have fireworks!! huhu.. jus no gals... hee hee..

Status updated : happy here and strugling with study (insyallah try my best)

2 comments:

  1. zzzzzzzzzzzzzzzzzz.
    haaaaaaaaaaaaaa

    wat the hell

    ReplyDelete
  2. gerak2 kite nak gie celebrate birthdy guys!!

    ReplyDelete

Followers