20100716

Abu Dhabi tenggelam

16/7/2010
tarikh nie la bermula nya cuti mid sem bagi bebudak asasi UiTM puncak alam..
da kepoh dah bebudak bisnig nak balik awal, da plan nanti balik nakwatpe, makan ape.
semangat aku bile dengar ada orang kata balik nie nak study.
HAHAHAHA...

teringat aku masa zaman asrama dulu. zaman muda-muda dulu..
bile time nak pulang bermalam jer, sume siap pack bawak buku balik umah,
keje skola confem cikgu bagi belambak nyer, sebab nak cuti..
ader gak yang semangat buat sket2 kat skola, bajet kat rumah buat bagi abis..
tapi tu bukan ape yang aku nak cite. Aku nak cite yang bebudak samapai bawak buku cam da taknak datang skolah lagi. Buku Bio yang tebal gile pon die bawak..

kalau ikutkan, kau kire an, buku lagi banyak dari baju.. memang gile respek la kalau dapat abis study sumer masa cuti.. memang dah pasang harapan dah nak study bile sampai umah.
tapi bile sampai jer, nampak komputer. beg sumer tolak tepi..
hahahaha....... garapan tinggal harapan

No comments:

Post a Comment

Followers