20091219

Hoho... Cuti2 bdk saser

SUNWAY
"A great place to get lost"

     Mmg adventure btul ah ari minggu aku
Mmg da janji ngan bebudak nak gie sunway tp x plak gie umah skem.
Awal2 pagi aku da rushing, ye la pasal bangun lmbt sgt. Bapak aku da nk gie keje tp aku nk tumpang
mmg mandi kambing ah pagi tu.

Adventure begins....

Dari stesen Putra(KTM) ku keseorangan, mmg boring gak ah.
Main PSP cam nak x nak je. Abis aku x tau apa da jd kat save file aku
On the way turun subang. Naseb baik 2 bdk saser naik kat KL Sentral (Bad &Begon)
hilang gak ah kebosanan aku

Dalam tren 2 asik dok cite pasal skola lama je.
Ye la, kata bekas pelajar. tp mmg ah rasa rindu da mula menebal
start tinggal kan sekolah lg. Ye la 2 thn experience mah. mane dpt cam tu je..
kitorg borak ah pasal keje,lesen, ah ragbi gak.
da mmg si bad nie aku igt dr x pernah main ragbi sampai skang.
ada gak cite pasal mohsin. masa sbp 10 dulu dpt bola main baling je.
skang sampai dpat pemain terbaik negeri
experience teach us. really i'm not kidding.

sdr2 x sdr lagi brape stesen nak sampai kat subang. si bad nie srh turun
confiden gle nie stesen subang.
biler trn mmg berbulu ah. baru stesen apa setia.
kene la si aku ngan begon tggu 10 minit ntuk satu stesen lagi.

Si Naif ngan bebudak saser da sampai da Sunway.
Siap Max main ice skating lg sempat

In Sunway...

Memang mencabar keimana btul la.
da masuk Sunway Lagoon, satu keje mencari bbudak
pusing sampai kat pantai, amussement park... x jumpa gak
hait... sempat main pirate stff lagi
naek tension ktrg. aku ckp kalu x jmpa bbdk nie mmg kitrg gie mandi sendiri ah.

tp mmg jodoh pertemuan. x sangka si bgon srh masuk air bleh terjumpa bbdk tu kat seat.

hahaha... alhamdullilah time 2.

mmg time tu aku njoy giler ah main sumer bende
n got to chat with bona after all those spm n stuff..


dari dulu asik nak pangkah apa aku ckp je...

The Climax of the Story.. 

by time aku kuar je.. nak trade jam for money. deposit n stuff.
bad ngan bgon da blah.
mmg aku kene balik sorang ah nmpak nyer
but at the end of the day. aku decided nak duk umah skem kat Putra Heights.

nie la when de fun sttart to begin...


No comments:

Post a Comment

Followers